top of page

Nézd meg a 2023-as Kia Stinger Tribute Editiont közelről, mielőtt a kategória történelemmé válik!

A mattszürke festéssel és a barna bőrbelsővel ez az 1500 dolláros végső kiadású csomag remek specifikációt jelent a sportos ferdehátú számára.


A Kia a 2023-as modellév után kinyírja a Stingert , de utoljára még nagyot üt vele. Néhány hónapja hallottunk először a Stinger Tribute Edition- ről , és most több információval rendelkezünk erről a díszcsomagról egy bemutatónak köszönhetően, amelyet a 2023-as New York-i autószalonon láttunk . A Tribute Edition 1500 dollárba kerül, és számos szép megjelenési módosítást tartalmaz. Ez a kivitel cCsak a GT2 felszereltségi szinthez érhető el, amely 368 LE-s duplaturbós 3,3 literes V-6 motorral érkezik.


A Kia két különböző külső színben kínálja a Tribute Editiont: Ascot Greenben és az itt látható matt-szürke festésben, amely kizárólag a különleges kiadású modellhez tartozik.


A Stinger először a 2018-as modellévre érkezett az Egyesült Államokba, a 2022-es modellévre pedig frissítést kapott .


A Tribute Edition különböző, 19 colos fekete kerekekkel és fekete féknyergekkel is rendelkezik, amelyeken Brembo logó látható.


A fényes-fekete tükörsapkák a Tribute Edition másik megjelenési finomságai közé tartoznak.


A küszöblemezeket a "Stinger" logó és egy különleges Tribute felirat díszíti.


A terrakotta barna bőr remek kontrasztot alkot a szürke külsővel, és új kiegészítője a Stinger belső színpalettájának.


A Tribute Editionból csak 1000 darab készül majd világszerte, és úgy hallottuk, hogy ezeknek valamivel kevesebb, mint fele érkezik majd az Egyesült Államokba.


Az itt látható példány egy összkerék-hajtású Stinger GT2, amelynek amerikai induló ára 57 065 dollár.


0 comments
bottom of page