top of page

A 2024-es Porsche Cayenne még egyszer villantott a Sanghaji Autószalonon való debütálás előtt

Lehetséges, hogy az amerikai rajongóknak sokáig fenn kell maradniuk lefekvés előtt, hogy lássák a felfrissült Cayenne hétfő esti bemutatóját, de most egy pillantást vetünk az elejére.



A 2024-es Porsche Cayenne a jövő hét elején (április 17-én, hétfőn) debütál hivatalosan a Sanghaji Autószalonon. Annak ellenére, hogy már csak pár napra vagyunk a felfedésig, a Porsche jónak látta, hogy egy utolsó kedvcsinálót villantson.


A kedvcsináló felfedi a Porsche Cayenne ciklus közbeni frissítésének egy kis részét, és egyik sem ér igazán meglepetésként minket. A fényszórók, amelyeket az álcázás alatt láttunk, sokkal közelebb állnak az elektromos Taycan fényszóróihoz. Úgy tűnik, hogy a nemrégiben felfrissített Macan kölcsönadta a Cayenne-nek a teljes szélességű alsó homlokburkolatát is. Összességében a dolgok nem nézhetnek ki extrémen másként, de ez a Porsche nagyobb SUV-ját naprakészé fogja emelni a kínálat többi részéhez.


A Cayenne belseje egészséges adag új technológiát fog felvezetni. Az analóg műszerek kihaltak, és a helyükön egy 12,6 hüvelykes ívelt kijelző került, ami ismét hasonló a Taycanhez. Van még egy 12,3 hüvelykes műszerfali érintőképernyő, amely a Porsche Communication Management infotainment rendszert futtatja, valamint egy 10,3 hüvelykes opcionális utas érintőképernyő (Mercedes....)


A megjelenés azonban csak egy részét árulja el a 2024-es Porsche Cayenne minden trükjének. A felszereltségi spektrum mindkét végén megnőtt a teljesítmény, a középkategóriás 2,9 literes ikerturbós V-6 eltűnt, és egy 4,0 literes ikerturbós V-8 váltotta fel.

0 comments
bottom of page