top of page

Megérkezett a Super Smash Bros. Pyra és Mythra Amiibo készlet megjelenési dátuma

A Nintendo bejelentette a Pyra és Mythra amiibo dupla csomag megjelenési dátumát a Super Smash Bros. és a Xenoblade Chronicles rajongói számára.


A Nintendo bejelentette a Super Smash Bros. Pyra és a Mythra amiibo duplakészletének megjelenési dátumát. A karaktereket kezdetben harcosként mutatták be a Super Smash Bros. Ultimate Challenger Pack 9 DLC-jében, ahol minden karakter egy harcosként funkcionál.

Az Amiibo-t a Nintendo 2014 novemberében indította el, mint egy életre szóló játékplatformot, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy kedvenc Nintendo-karaktereik gyűjthető figuráit vagy kártyáit vásárolják meg.


Az amiibo kiegészítő jelmezt vagy fegyvert biztosíthat, ha egy játékba, például a Smash Brosba szkenneled, felszabadíthat egy extra játszható karaktert és hasonló nyalánkságok. Néhány amiibos bizonyos játékadatok, például egy testreszabott karakter specifikációinak mentését is lehetővé teszi. Pyra és Mythra is ugyanannak a Legendary Blade-nek a személyiségei, akik tetszés szerint helyet cserélhetnek, és először a Xenoblade Chronicles 2- ben mutatkoztak be , most pedig a Nintendo lehetőséget ad a rajongóknak, hogy külön-külön birtokolják képmásukat.


Az amiibo dupla csomag megjelenési dátuma július 21-e, jelent meg a Twitteren. Ez azt jelenti, hogy a karakterek akkor is hozzáadhatók lesznek a Super Smash Bros.- hoz , ha a játékos nem rendelkezik a Challenger Pack 9 DLC-vel. Ráadásul a készletben található minden amiibo lehetővé teszi a játékosok számára, hogy feloldjanak egy egyedi Aegis Sword fegyver skint. Ezt azok használhatják majd, akik a Xenoblade Chronicles 3- ban Swordfighter osztályként játszanak. Ezek a skinek azonban még nem kaphatók. A Nintendo a jövőben kiad egy javítást, amely tartalmazni fog bizonyos feltételeket, amelyeknek a játékosoknak meg kell felelniük a Xenoblade Chronicles 3- ban a fegyver skinek használatához. Egyelőre a Nintendo még nem határozta meg, hogy pontosan mikor jelenik meg a javítás.


A bejelentés után, miközben a játékosok kifejezték izgatottságukat a kommentekben, felhívták a figyelmet arra is, hogy még mindig van egy Super Smash Bros. karakter, aki nem kapott saját amiibót. A bejelentés alatt sok kommentben azt kérdezték, hogy Sora mikor kapja meg amiibóját, mivel ez egy ideje vita tárgya a Super Smash Bros. rajongóinak. Sok találgatást váltott ki, a rajongók pedig azon töprengenek, hogy Sora kap-e valaha amiibót. Vannak olyan elméletek, amelyek szerint ha Sephiroth és Kazuya amiibója januárban, a Pyra and Mythra pedig júliusban jelenik meg, akkor remélhetőleg 2024 elején a játékosok láthatják Sora amiibójának megjelenését.


Hogy a találgatások valósággá válnak-e, azt nehéz megmondani. Bár a rajongók valószínűleg nagyon furcsának találnák, hogy csak Sora nélkülözi amiibót a Super Smash Bros- ban.

Addig is a játékosok alig várják, hogy a Pyra és a Mythra felvegyék gyűjteményüket.


A Super Smash Bros. Ultimate már kizárólag Nintendo Switchen érhető el.




0 comments
bottom of page