top of page

Maisie Williams bikiniben ünnepli 26. születésnapját, és azzal viccel, túl öreg DiCaprióval

Maisie Williams természetes szépségében pompázott, miközben „nagyon nőnek” és „mamának” érzi magát új, szemet gyönyörködtető képeken.


Instagramm kép ITT


Maisie Williams április 15-én töltötte be a 26. életévét, és egy barna bikinifelsőben mutatta meg szépségét és tónusos alkatát. A színésznő egy szelfihez pózolt, amit az Instagramra posztolt , a haját pedig hátrasimította, miközben komoly arcot adott a kamerának. Sminket sem viselt, miközben egy széken ült.


„Ma 26, nagyon nőnek érzem magam, nagyon mamának érzem magam x” – írta a képaláírásban. Rajongói gyorsan kommentálták az epikus fotót, köztük egy személy, aki azzal viccelődött, hogy „túl öreg [ Leonardo ] DiCaprióhoz ”, mivel a színész arról ismert, hogy gyakran randevúzik 25 éves vagy annál fiatalabb nőkkel. Maisie nem habozott „szegény Leo” és egy összetört szív emojival válaszolni.


Mielőtt Maisie felhívta magára a figyelmet a születésnapi bejegyzésével, a Reuben Selbyvel való szakítása miatt került a címlapokra . Február 23-án jelentette be a szakítást Instagram-sztorijában , és „egy korszak végének” nevezte, amikor megosztott egy vörös tónusú fotót, amelyen közös szelfit készítenek. „Egy korszak vége” – írta.„ és én úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a kapcsolatunknak.




Maisie és Reuben 2019-ben kezdett randevúzni, és bár románcukat többnyire nyilvánoságtól távol tartották, az együtt töltött néhány év során mégis megjelentek néhány közös eseményen. Egyik nyilvános fellépésükön a GCDS 2021-es őszi/téli kollekciójának kifutóján lépkedtek, hozzáillő sárga ruhákban. Alkalmi kirándulások alkalmával is észrevették őket, például Londonban, Angliában.


0 comments
bottom of page